Swipe to the left

Блог

3 юни 2021 г.

СИЛАТА НА ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ – КАК ДА Я РАЗВИЕМ И ПОДЧЕРТАЕМ ЧРЕЗ БИЖУТАТА?

Всеки от нас, независимо от пола, носи в себе си и мъжкото и женското начало, и тези две енергии си взаимодействат през целия ни живот. Женската енергия е енергията на градивността и творчеството, олицетворение е на любовта, търпението и емпатията. При жената женският аспект трябва да е водещ, за да бъде здрава, щастлива и уравновесена, а мъжкият да заема втори план. Защото силата, която дамите носят в сърцето си, дарява живот, задвижва света и го призовава константно да се развива и променя.

27 май 2021 г.

ПЕРЛАТА – класа и могъщество

Перла, седеф, маргарит или бисер – това са някои от наименованията на нейно величество ПЕРЛАТА.

Едва ли има друг скъпоценен минерал, който да символизира повече чистота и благосъстояние от нея. Знак за класа, изтънченост и богатство - това е малка част от въздействието, което носят перлите в света на бижутерията и модата.

5 май 2021 г.

КАКВИ ЩЕ СА ТЕНДЕНЦИИТЕ ПРИ БИЖУТАТА ЗА ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2021?

За пореден път световните дизайнери доказаха, че способността на бижутата е да повдигат нашето настроение. Силата им е да ни провокират да изглеждаме ‘‘незабавно облечени‘‘. И тази година те ни дават много и различни възможности – за всякакви вкусове и настроения.

4 май 2021 г.

ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ - главният лечител в минералното царство

Още от древността кристалите са неотлъчен помощници на всички, които си служат с енергията. Тяхното могъщество си партнира изключително добре с хората в процеса на енергийна обмяна, подпомагат двустранно си еволюционното израстване.

16 април 2021 г.

АМЕТИСТЪТ – защитен камък с висока духовна вибрация

Аметистът абсорбира негативната енергия около нас, но вместо да я отблъсква, я трансформира в чиста любов. Тази висша октава на неговото въздействие му отрежда достойната почетна позиция в царството на минералите.

11 април 2021 г.

РОЗОВ КВАРЦ - Най-любовният камък

Ако искаме да привлечем безусловната любов към себе си, то розовият кварц е нашия камък. Наричан „камъка на сърцето“, нежният млечно-розов цвят е самото олицетворение на най-чистото и възвишено чувство, което движи Вселената!

1 март 2021 г.

ЛАБРАДОРИТЪТ – магичният камък с извънземен произход

Ако пред очите ви има лабрадорит, ще бъдете омаяни от нюансите, в които прелива. Плаващите и танцуващи синьо-зелени и оранжеви краски, пропити нежно от по-тъмни, дори черни нишки, ще ви пренесат в страната на чудесата, за да предизвикат омайни мисли. И това не е случайно, защото този великолепен камък е обграден от мистика.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Абонирайте се за нашия Бюлетин и вземете
10% отстъпка за първа поръчка
Не, благодаря