Доставка

Продуктите на Обичка се доставят в рамките на България.

Извършваме доставка до всяко населено място, до което обслужващите куриерски фирми на Обичка могат да достигнат.

Обичка работи с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. При финализиране на поръчката Ви, системата ще предостави възможност да изберете между няколко опции за доставка:

  • Доставки до офис или автомат на СПИДИ - фиксирана цена от 5.50 лв. с ДДС
  • Доставка до офис на ЕКОНТ - фиксирана цена от 8.00 лв. с ДДС
  • Доставка до адрес - фиксирана цена от 7.00 лв. с ДДС

Поръчки над 130 лв. се доставят до клиента за сметка на Обичка. Безплатна доставка се извършва само до офис на куриерска фирма СПИДИ.

В делнични дни доставката се извършва до потвърден от клиента адрес (или офис на Спиди/Еконт) на територията на цялата страна, в часовете от 09.00 ч. до 17.00 ч. Изключение правят официални празници, когато доставки не се извършват.

В съботни дни доставки се извършват само до офис на Спиди или до Спиди Автомат. В събота офисите на Спиди работят от 09.00 ч. до 14.00 ч. Изключение правят официални празници, когато офисите са затворени.

В неделни дни доставки се извършват само до Спиди Автомат.

Часовете за доставка до адрес се определят от обслужващите куриерски компании СПИДИ и ЕКОНТ.

Срокът за доставка зависи от дестинацията на поръчката като максималният срок за доставка е до 4 (четири) работни дни, считано от датата на получаване на плащането и обработване на поръчката. Ако желаете да получите бижуто в по-кратък срок, моля свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да получите артикула си по-рано.

Ако има объркване в адреса за доставка по вина на Обичка, ние поемаме сумата за доставка, за да компенсираме грешката си. Ако грешката в адреса е от страна на клиента, за съжаление клиентът следва да заплати и повторната доставка до правилния адрес.