Гривна с плетка макраме и сребърен елемент мандала

Гривна с плетка макраме и сребърен елемент мандала

28,00 лв.
Кат. №: IND_0411
Нежна гривна с плетка макраме и сребърен елемент с красиви орнаменти - мандала

Материали:

Сребро 925, макраме

Тегло:

Размер (мм):