Поверителност

С настоящето Ви информираме за гарантираната от www.obichka.bg поверителност на предоставяната от Вас лична информация, съгласно всички разпоредби в Закона за защита на личните данни.

Ние се задължаваме да предприемем всички необходими мерки, за да защитим предоставените от Вас лични данни от случайно или незаконно нарушение, загуба или промяна, нерегламентирано разпостранени или други форми на незаконно обработване на предоставената от Вас информация.

Тук ще ви информираме за:

  • Каква лична информация събираме;
  • Как съхраняваме и обработваме предоставените от Вас лични данни;
  • Как използваме събираната от нас информация;
  • С кого може да се споделя предоставената от Вас информация;
  • Как може да коригирате неточности в предоставената от Вас лична информация

Ако имате допълнителни въпроси за долуописаните процедури за сигурност, както и някакви притеснения относно сигурността на личните Ви данни, моля да се свържете с нас на info@obichka.bg.

Обичка искрено уважава поверителността на Вашата информация.

Едноличен собственик на всички лични данни, събрани в този сайт, е Обичка и като такъв Обичка не търгува или предоставя на трети лица Вашите лични данни, освен ако това не се изисква изрично от закона.

Възможно е да споделяме Вашата лична и не-лична информация, включително име и фамилия, физически и електронен адрес, с надеждна трета страна, която се явява рекламен партньор и/или доставчик на услуга с цел организиране на рекламна кампания за Обичка. Гарантираме, че нашите рекламни партньори ще обработват данните в пълна конфиденциалност, без да използват поверената им информация за други цели, освен тези на кампанията. Моля да се свържете с нас на info@obichka.bg, ако не желаете да използваме Вашите лични данни за рекламни цели. Възможно е да публикуваме рекламни кампании от трети страни на страниците на Обичка. Тези компании могат да използват информация за посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които представляват интерес за вас. Обичка не носи отговорност за политиката по опазване на информацията и съдържанието на такива уебстраници.

Възможно е сайтът www.obichka.bg да съдържа връзки към други сайтове. Обичка не носи отговорност за политиката по опазване на информацията и съдържанието на такива уебстраници.

Когато посетите www.obichka.bg, ние събираме от Вас базова информация, която да подобри качестовото на сайта ни, както и обслужването, което получавате. Информацията, събирана и съхранявана от Обичка, включва история на разглеждани продукти, информация за текущи поръчки, история за вече закупени и минали поръчки; мения и обратна връзка от потребители; данни за местоположението Ви; история на използване на профил, както и друга информация, свързана с комуникацията и информацията, подавана от Вашия компютър, включително IP адрес, операционна система и вид браузър. След това тази информация се обобщава с цел да подобри обслужването на сайта и да го направи възможно най-ефективен и лесен за навигация. Информацията за Вашите посещение се съхранява с цел персонализиране на информацията и съобшенията към Вас. Тази информация се съхранява само за наши вътрешни нужди, без да се предоставя за ползване на трети лица.

Страниците на сайта могат да използват устройства, които да ни позволяват да отчитаме броя посещения, както и да подават данни към други свързани към сайта статистики.

Ако закупите продукт от онлайн магазина Обичка, взаимодействате с www.obichka.bg, оставяйки мнение за даден продукт, както и ако индикирате, че желаете да получавате нашия имейл информационен бюлетин, Вие ни предоставяте лична информация, която включва име и фамилия, адрес за доставка и/или фактуриране, телефонен номер и имейл. Личната информация, която предоставяте на Обичка ще се използва за обработка на поръчката Ви. Служители на Обичка ще се свържат с Вас само ако имате направена поръчка при нас и/или възникне проблем с поръчката.

Когато заплащате покупката си с кредитна карта, Обичка има право да съхранява само последните четири цифри от номера на картата. Информацията от кредитната карта се изпраща директно на защитен сървър с най-нова технология за криптиране, до който има достъп само системата на обслужващата ни банка, а там Вашата информация е сигурно съхранявана. Обичка събира лична информация на защитен сървър с най-нова технология за криптиране, така че да сте сигурни, че личната Ви информация е защитена по-най-добрия възможен начин.

При покупка от Ваша страна, вие автоматично се абонирате за нашия онлайн бюлетин. Винаги можете да промените предпочитанията си за получаване на бюлетина и при нежелание от Ваша страна да получавате регулярно информация от нас, може да бъдете отстранен от нашия списък, изпращайки имейл на info@obichka.bg. Можете също така да актуализирате или променяте предоставяната от Вас лична информация директно в „Моят профил“ или чрез мейл на адрес info@obichka.bg. Личните Ви данни ще бъдат променени незабавно с цел да се гарантира конфиденциалността на информацията Ви.

Ние предоставяме информация за начините, по които да се свържете с нас. Обичка поема онгажимент да отговаря на изпратени запитвания до 48 часа. Възможно е да съхраним кореспонденцията с Вас, за да можем да Ви отговаряме по-точно при наличието на други въпроси от Ваша страна. Обичка не събира лична информация от деца.

Поверителност на информацията – актуализирана от Обичка на 1 октомври 2023 г.

Абонирайте се за нашия Бюлетин и вземете
10% отстъпка за първа поръчка
Не, благодаря