ПОЛИТИКА НА ВРЪЩАНЕ И ПОДМЯНА

Екипът на Обичка би искал всеки клиент на онлайн магазина да остане доволен от обслужването и продуктите ни. Затова политиката ни на връщане и подмяна е гъвкава и адекватна, с цел да имаме във Ваше лице един удовлетворен клиент.

Закупен от онлайн магазина www.obichka.bg продукт може да бъде върнат в срок от 7 (седем) работни дни от получаването. Имаме няколко условия за това да върнете продукта:

 • Да няма следи от употреба
 • Да не е с нарушен търговски вид
 • Да е в оригиналната си опаковка
 • Да няма следи от корекции и модификации 

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

При връщането на стока от клиента поради причини, които изключват нарушение на цялостта на продукта или доставка на различен от поръчания продукт, транспортните разходи са за сметка на клиента.

За да се откажете от получено бижу и да възстановим сумата за него, необходимо е да следвате следните стъпки:

 • Изпратете ни мейл на info@obichka.bg, в който да ни уведомите за решението си за отказ от бижуто и да предоставите банкова сметка за възстановяване на сумата.
 • Върнете закупеното от Вас бижу на адрес:
  ОФИС НА СПИДИ: гр. София, жк. Лагера, ул. Кюстенджа 10, ОФИС № 277 
  ИЛИ
  ОФИС НА ЕКОНТ:  гр. София, жк. Лагера, ул. Балчик 5
 • След като продуктът пристигне в нашия офис и се уверим в оригиналния вид, опаковка и качество на върнатата стока, парите Ви ще бъдат възстановени до 5 работни дни по банков път.
 • При този вариант куриерските разходи по връщането на бижуто са за сметка на клиента и не се възстановяват
 • Обичка ще възстанови само сумата за закупеното бижу, без направените разходи за куриерски услуги по доставка и връщане на продукта
 • В случай че клиентът връща направената от него поръчка /или част от нея/ с пратка, чиито транспортни разходи за сметка на Обичка, то Обичка има право да приеме пратката и да приспадне стойността на транспортните разходи, които е заплатила, от общата стойност, която трябва да възстанови към клиента

ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ С НАРУШЕНА ЦЯЛОСТ

Ако получите продукт, който е с нарушена цялост или различен от поръчания от Вас, Обичка поема транспортните разходи във всички посоки, независимо дали става въпрос за замяна или за връщане на бижуто с възстановяване на сума. Според Вашите предпочитания ще заменим продукта с желания от Вас или ще Ви върнем парите в 5 (пет)-дневен срок от от връщането на поръчката.

И при двата варианта, моля да следвате процедурата за връщане, описана по-горе.

При въпроси за връщане и подмяна, моля свържете се с нас на info@obichka.bg