Продуктите на Обичка се доставят в рамките на България.

Извършваме доставка до всяко населено място, до което обслужващите куриерски фирми на Обичка могат да достигнат.

Обичка работи с куриерска фирма СПИДИ. При финализиране на поръчката Ви, системата ще предостави възможност да изберете между две опции за доставка:

  • Доставка до поискване в офис на СПИДИ - В този случай продуктите Ви се изпращат до посочения от Вас офис на СПИДИ.
  • Доставката до цялата страна е с фиксирана такса от 5 лв. с ДДС
  • Поръчки над 120 лв. се доставят до клиента за сметка на Обичка.

В делнични дни доставката се извършва до индикиран и потвърден от клиента адрес (или офис на Спиди) на територията на цялата страна, в часовете от 09.00 ч. до 17.00 ч. Изключение правят официални празници, когато доставки не се извършват.

В съботни дни доставки се извършват само до офис на Спиди или до Спиди Автомат. В събота офисите на Спиди работят от 09.00 ч. до 14.00 ч. Изключение правят официални празници, когато офисите са затворени.

В неделни дни доставки се извършват само до Спиди Автомат.

Часовете за доставка до адрес се определят от обслужващата куриерска компания СПИДИ.

Срокът за доставка зависи от дестинацията на поръчката като максималният срок за доставка е до 4 (четири) работни дни, считано от датата на получаване на плащането и обработване на поръчката. Ако желаете да получите бижуто в по-кратък срок, моля свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да получите артикула си по-рано.

Ако има объркване в адреса за доставка по вина на Обичка, ние поемаме сумата за доставка, за да компенсираме грешката си. Ако грешката в адреса е от страна на клиента, за съжаление клиентът следва да заплати и повторната доставка до правилния адрес.